Huisje, boompje, beestjes

meer dan alleen een uitlaatservice

Deze week in de spotlight: de naaktslak

Services

Hier lees je wat Huisje, boompje, beestjes allemaal te bieden heeft! Je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van één van de services, maar ze kunnen natuurlijk ook altijd gecombineerd worden. Is het wat voor jou? Klik dan hier om te kijken hoe je je kunt aanmelden. Heb je nog vragen of wil je wat extra informatie? Klik dan hier!

Uitlaatservice

Honden zijn roedeldieren. Daarom is het voor de hond vaak erg leuk om op een plek te zijn waar hij interactief kan omgaan met andere honden. Door de wandeling, kan de hond zijn fysieke energie er lekker uitgooien. Daarnaast kan je hond zijn mentale energie kwijt door de interactie met de andere honden. Je hond komt dus met een lekker uitgeput en voldaan gevoel weer thuis!

Bij veel uitlaatservices worden de honden in grote groepen uitgelaten. Ik geef de voorkeur aan het uitlaten in kleinere groepjes van 3 of 4 honden per keer. Hierdoor kan ik meer aandacht aan jouw hond geven.

Vindt je hond het niet zo fijn om met andere honden te zijn? Naast het wandelen in kleine groepjes, is het ook mogelijk om een individuele wandeling voor je hond te boeken.

Je hebt de keuze uit twee wandelmomenten, in de ochtend of in de middag. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je hond van beide wandelmomenten gebruik maakt! In overleg zijn avond- of weekendwandelingen ook mogelijk.

Voor ik met je hond op pad ga, kom ik eerst even langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen je hond en ik elkaar alvast leren kennen en kunnen we meteen belangrijke afspraken maken en alle benodigde gegevens noteren.

Dierenverzorging

Nu de versoepelingen weer langzaamaan worden opgevoerd, is het natuurlijk heerlijk om er even tussenuit te gaan! Maar wie zorgt er dan voor je huisdieren, de buren hebben ook niet altijd tijd.

Naast het uitlaten van honden, bied ik ook dierenverzorging aan. Denk hierbij aan het voeren en water geven van je kat, vis, reptiel, amfibie of vogel. Ben je voor langere tijd weg, dan verschoon ik de kattenbak of het knaagdierhok of verfris het water van je vis of amfibie.

Plantenverzorging

Net als je dieren, hebben je planten ook liefde en aandacht nodig. Ben je een tijdje weg of heb je gewoon niet zulke hele groene vingers, dan neem ik deze taak graag voor je over. Ik geef je planten water en voeding. Ik maak gebruik van de producten van Pokon zodat elke plant krijgt wat hij nodig heeft. In overleg geef ik ook graag je buitenplanten water!