Huisje, boompje, beestjes

meer dan alleen een uitlaatservice

Deze week in de spotlight: de naaktslak

Review van Youri:

Zeer tevreden over hoe Lotte met onze hond Bony en kat Minous omgaat. Lotte combineert het verzorgen van onze 2 beesten als wij weg moeten voor het werk. De dieren worden goed verzorgd.

Review van Rianne:

Ik heb al een aantal keer gebruik gemaakt van de service van Lotte en ik kan niks anders dan lof spreken over de manier waarop ze dit doet! Milow is helemaal weg van haar en vindt het geweldig om met andere honden op pad te gaan. Het is voor mij de ideale uitkomst gezien mijn drukke werkrooster en de manier hoe Lotte met Milow omgaat: lief, geduldig en vol enthousiasme! Ik raad het dan ook aan iedereen aan die niet altijd de tijd heeft zijn of haar hond alle tijd en aandacht te geven die het beestje verdient.

Review van Bram:

Tijdens mijn vakantie kan ik altijd terugvallen op de diensten van Lotte om te zorgen voor mijn baardagame Bert. Erg fijne service!

Review van Jeannette:

Al enige tijd maken wij, met volle tevredenheid, gebruik van de kamer- en tuinplanten verzorgingsservice. Je kunt met Lotte goede afspraken maken. Na onze periodes van afwezigheid staat alles er altijd fris en kleurrijk bij.

Review van Jeroen:

Zeer prettige ervaring gehad met Lotte als oppasser voor mijn katten. Met een zwaarlijvige kat op dieet en een kat met darmproblemen is het belangrijk dat zij op tijd hun eten en hun specifieke voer krijgen. Lotte heeft hier goed rekening mee gehouden, inclusief het extra legen van mijn kattenbak, wat erg lief was!

Review van Suze:

Mijn hond Leia kan niet zo goed met andere honden. Daarom was ik erg blij dat Lotte ook individuele wandelingen aan bood. Leia heeft lekker kunnen rennen en Lotte heeft leuke foto’s gemaakt. Goede service en afspraken, heel erg bedankt!