Huisje, boompje, beestjes

meer dan alleen een uitlaatservice

Deze week in de spotlight: de naaktslak

de huisje, boompje, beestjes bus

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je hond op een veilige manier vervoerd wordt. Maar niet alleen veiligheid is belangrijk, ook comfort. Omdat ik het erg belangrijk vind dat de honden die in mijn bus vervoert worden het zo prettig mogelijk hebben, heb ik samen met Autobedrijf Wouter Hageman om de tafel gezeten en een lijstje met eisen gemaakt;

- Een nieuwe bus zodat de veiligheidsnormen helemaal up-to-date zijn

- Ventilatie

- Isolatie

- Iedere hond een eigen bench

- Verlichting achterin de bus

- Deuren aan beide zijkanten zodat de honden altijd veilig in- en uit kunnen stappen

Aan de hand van dit lijstje zijn de monteurs aan de slag gegaan en hebben ze de bus zo aangepast dat het voor de honden heerlijk comfortabel achterin zitten is!

Naast het aangepaste interieur is de bus ook een automaat waardoor hij zo soepel mogelijk rijdt en de honden achterin lekker rustig kunnen liggen. Van alle gemakken voorzien!


Ik heb ook een loopplank in de bus aanwezig zodat honden rustig de benches in kunnen lopen en op die manier hun rug niet kunnen stoten doordat ze in de bench moeten springen. Ook heeft elke bench een lekker matje en voor de echte warme dagen ook een koelmat.

Als de honden na een lange wandeling lekker uitgeput zijn, is er altijd water in de bus aanwezig zodat ze even lekker wat kunnen drinken voordat ik ze terug naar huis breng.